Τα φυτώρια Κωστελένος

Τα φυτώρια «Κωστελένος» είναι οικογενειακή επιχείρηση και οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται στην επαρχεία Τροιζηνίας στη Βόρειοανατολική Πελοπόννησο. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 δραστηριοποιούνται στην παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού δρεπτών ανθοκομικών φυτών και στη συνέχεια ελιάς, καρποφόρων δένδρων και φυτών κηποτεχνίας. Με τις εγκαταστάσεις και το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουν, θεωρούνται σήμερα από τις πλέον ολοκληρωμένες μονάδες παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού στην Ευρώπη και σίγουρα το πληρέστερο φυτώριο στην Ελλάδα.

Στα φυτώρια «Κωστελένος», για περισσότερα από 30 χρόνια, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην παραγωγή ποιοτικών φυτών, ενώ μεγάλη βαρύτητα έχουμε δώσει και στην κατεύθυνση της έρευνας και της καινοτομίας. Τα μοσχεύματα και τα δενδρύλλια που παράγουμε διατίθενται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις Διεθνείς αγορές, καλύπτοντας τις πιο αυστηρές απαιτήσεις παραγωγής.


Γιώργος Δ. Κωστελένος
Γεωπόνος (Φ.Π.) Α.Π.Θ.


Εγκαταστάσεις

Φυτώρια Κωστελένος Φυτώρια Κωστελένος Φυτώρια Κωστελένος Φυτώρια Κωστελένος Φυτώρια Κωστελένος Φυτώρια Κωστελένος Φυτώρια Κωστελένος Φυτώρια Κωστελένος